БСП засега отлага, но не се отказва от привеждане на

...
БСП засега отлага, но не се отказва от привеждане на
Коментари Харесай

Черен ден за Корнелия Нинова! „Възраждане“ спънаха БСП, Зафиров писна: Пазят кабинета!

БСП към този момент отсрочва, само че не се отхвърля от привеждане на втори избор на съмнение към кабинета „ Денков “. На нарочена конференция заместник-председателят на ПГ на левицата Атанас Зафиров изясни, че с анонсирането на вота той е получил поддръжка от ИНТ и „ Възраждане “. После след забележки от партиите е бил направен финален вид на претекстовете.
„ Има Такъв Народ са съгласни незабавно да внесем тези претекстове по вота и да предизвикваме подобен избор. „ Възраждане “ за жалост получихме отвод с претекст, че по време на акция не трябва да се прави подобен избор. Тогава поражда разумния въпрос, за какво самите те повдигнаха избор на съмнение в бранш енергетика по време на акцията. Енергетиката може да е съставен елемент от националната сигурност “, сподели Зафиров.
Той се оплака, че подписите на Българска социалистическа партия и ИНТ също така не стигат.
„ Получихме от „ Възраждане “ единствено един лист с подписи, при нужни три, с цел да бъде импортиран в Народното събрание. Става ясно, че има на процедура единствено една декларативна поддръжка, а в действителност отвод от такава и демонстрация на тънки политически сметки. С отхвърли си да поддържат вота, на процедура по този метод „ Възраждане “ пазят държавното управление и му дават късмет с всеки минал ден да вреди на българските ползи, като задълбочава разделянето в обществото “, сподели още Зафиров.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР