БСП за България регистрира листата си за предстоящите парламентарни избори

...
БСП за България регистрира листата си за предстоящите парламентарни избори
Коментари Харесай

БСП регистрира листата си в Пловдив, средна възраст - 44 години

" Българска социалистическа партия за България " записва листата си за идните парламентарни избори за 16 многомандатен изборен регион Пловдив, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg.

Средната възраст на претендентите от Пловдив град е 44 години, колкото е междинната възраст на листата в Ямбол и на евролистата. Най-млад е 22-годишният финансист Стефан Георгиев, който е и ръководител на Младежкото обединяване в Българска социалистическа партия " - показа част от претендентите Иван Петков, който е лидер на листата.

Социалистите се надяват да усилят поддръжката си спрямо изборите от април 2023 година Не одобряват за конкуренция кандидатурата на Ваня Григорова, която взе участие в парламентарните избори с листата на " Левицата " на Мая Манолова.

" Българска социалистическа партия за България " ще води толерантна акция, без компромати и без да атакува съперниците, подсигурява Петков.

На регистрицията по традиция участва заместник-председателят на Българска социалистическа партия Кристиан Вигенин, който е лидер на евролистата на социалистите.

 

„ Аз по традиция съм тук, с цел да поддържа нашите претенденти, тъй като те заслужават. И Иван, като лидер, и останалите. Имам доста другари тук и им поисквам да покажат най-хубавото от себе си и най-хубавото, на което Българска социалистическа партия е способна в Пловдив. Вярвам, че пловдивчани са мъдри хора и ще дадат преимущество на тези, които в нито един миг не престъпиха правилата си и съблюдаваха обещанията си. Това е скъпото в политиката и по тази причина със самочувствие влицаме в тази акция и за европейските, и за парламентарните избори “, сподели лидерът на листата за европейските избори Кристиан Вигенин, представен от " Пловдив прес ".

" Вярвам, че пловдивчани са мъдри хора и ще дадат преимущество на тези, които съблюдаваха обещанията си. Влизаме в изборите със самочувствие. Искаме да разтеглим въздействието на Българска социалистическа партия " - разяснява Вигенин.

Ето кои са претендентите за народни представители за 50-то Народно заседание от " Българска социалистическа партия за България " в 16 многомандатен изборен регион:

Иван Богомилов Петков

Катя Стайкова Стоилова

Теодора Георгиева Николаева

Анастас Георгиев Ангелов

Теодор Андонов Христов

Филип Николов Бакалски

Стефан Николаев Георгиев

Пламен Валериев Назаров

Йовка Божидарова Златева

Стилиян николов Иванов

Румен Йорданов Мотреников

Наум Китанов Китанов

Николай Антонов Маринов

Николай Йорданов Аргиров

Мариана Асенова Алексиева

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР