БСП все още има бележки по проекта на управленска програма

...
БСП все още има бележки по проекта на управленска програма
Коментари Харесай

БСП има бележки по управленската програма и ще проведе нов разговор с Асен Василев

БСП към момента има бележки по плана на управническа стратегия и ще организира нов диалог с Асен Василев, заяви водачът на партията Корнелия Нинова. Тя изрази вяра бележките да бъдат конкретизирани до края на деня и крайният вид на програмата да бъде разгласен публично.

" Държим на това да влезе в програмата - безвъзмездни медикаменти за деца до 14 години. Нещо, което в първичния вид имаше поддръжка. Радваме се, да вземем за пример, че е признато нашето предложение за безвъзмездни учебници на деца от 1-ви до 12-ти клас. "

Нинова препрати към мандатоносителя отговора на въпроса дали кабинет с министър председател Асен Василев ще събере парламентарна поддръжка и замълча след питането дали наличието на Кирил Петков в новия състав на държавното управление е " алена линия " за Българска социалистическа партия.

По-рано Христо Иванов от " Демократична България " съобщи, че от неговата група нямат съществени бележки по програмата. Той прикани за разговор с парламентарната група на " ИТН ", с цел да се обезпечи поддръжка за държавно управление с мандата на " Продължаваме промяната ". 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР