БСП внася проекторешение, с което се предлага Народното събрание да

...
БСП внася проекторешение, с което се предлага Народното събрание да
Коментари Харесай

Нинова побесня: Не сме проруска партия! Взимат се решения, които доближават България към войната

БСП внася проекторешение, с което се предлага Народното събрание „ да се занимава и утвърждава всяко решение на Министерския съвет за военна, техническа, финансова и друга помощ за Украйна “. Това изясни ръководителят на партията Корнелия Нинова на брифинг в Народното събрание.
Всеки ден се взимат решения, които доближават България към войната. ГЕРБ, ПП-ДБ и Движение за права и свободи са новото ръководещо болшинство, акцентира Нинова.
Зад паравана „ евроатлантизъм “ паралелната страна продължавала да се прегрупира, с цел да овладява действителната страна.
„ Българските евроатлантици унищожават същинските европейски полезности, усилват евроскептицизма в България и ни отдалечават от Европейския съюз “, отсече лидерката на Българска социалистическа партия.
По мотив изказването на Йордан Цонев от Движение за права и свободи по-рано през днешния ден, който причисли Българска социалистическа партия към проруските партии, кореспондент на „ Флагман “ попита това наскърбява ли соцформацията и дали те са проруска партия. Корнелия Нинова отговори по този начин: „ Не ни наскърбява, не сме проруска партия. Не сме нито съветска, нито американска, ние сме Българска социалистическа партия, пазиме само българския народен интерес. Току-що ви обясних за какво го вършат – като заслон, като целофан, с цел да скрият зад това всичките зулуми, провали и преодоляване на страната от задкулисието, от паралелната страна и поради икономическия си интерес. Клише, което постановат в обществото, с цел да омаскарят съперниците си и да завоалират същинските си дейности. Ние няма да се спрем да ги демонстрираме и да ги приказваме. “
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР