БСП върви към еднолично управление. Решението за Кирил Добрев е

...
БСП върви към еднолично управление. Решението за Кирил Добрев е
Коментари Харесай

Светлана Шаренкова: БСП върви към еднолично управление

" Българска социалистическа партия върви към еднолично ръководство. Решението за Кирил Добрев е взето или на автограф или по телефон. Доста хора не знаеха за него. Тук има налагане на персонална воля на ръководителя в оставка Корнелия Нинова. Няма никакви доказателства за обвиняванията към него ", съобщи пред НоваНюз членът на Националния съвет на партията Светлана Шаренкова.

По думите й цветистият език на Добрев не се харесва на по-възрастните социалисти. " Отказът да се дискутира обществено е обвързван с отхвърли да се дискутира вътрешно в партията. Обвиненията са, че така наречен съпротива приказват по медиите. Как няма да го вършат, като ние не се събираме в партията ", уточни тя. И изрази вяра, че по-голямата част от Народно събрание на Българска социалистическа партия ще гласоподава срещу изключването.

По думите й Българска социалистическа партия постоянно се е гордяла със своята либералност. " Изведнъж обаче трябваше да изключваме наш приятел със своята следа в партията. Един от създателите на младежкото придвижване ", изясни тя.

За нея огромните неточности са почнали с изключването на някогашния ръководител Георги Първанов. " То беше противоуставно и погрешно. Той изправи партията на крайници, а преди него тя беше на дъното. Тогава най-малко Станишев имаше доблестта да направи обществено съвещание. Аз съм изрично срещу изключването ", разяснява Шаренкова.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР