БСП в този буреносен период показа своите най-силни качества -

...
БСП в този буреносен период показа своите най-силни качества -
Коментари Харесай

Александър Симов: БСП е факторът за следващия кабинет

" Българска социалистическа партия в този буреносен интервал сподели своите най-силни качества - че е партия на разговора и на здравия разсъдък, която търси мостовете в един фрагментиран парламент. " Това съобщи лидерът на врачанската листа на " Българска социалистическа партия за България " за парламентарните избори Александър Симов в " Още от деня " по Българска национална телевизия.

" Именно ние бяхме силата, която направи невъзможното да се сформира постоянен кабинет с концепцията, че за хората няма потребност да се стига до избори за трети път, " добави той.

Според Симов хората, които са дали своят вот за новите партии са останали разочаровани от тях. " Те не съумяха да се схванат посред се. Стигна се до обстановка ние да им осигуряваме територия на разговор, " напомни социалистът.

" Ние сме факторът за идващия кабинет и ние сме алтернативата, " безапелационен бе претендентът за депутат. По неговите думи най-голямата неточност на така наречен нови партии е бил опитът да създадат ръководство без Българска социалистическа партия.

" Нямаше по какъв начин Българска социалистическа партия да бъде заобиколена и да ѝ бъде отречено, че четири години единствено ние отстоявахме същинската опозиционна линия на ГЕРБ в парламент, в който нямахме съдружници, " сподели още Александър Симов.

Коментирайки президентските избори, Симов съобщи: " Истински конкурент на Румен Радев може да е Анастас Герджиков, тъй като виждаме кои партии са зад тила му - те не са носители на никаква смяна. Между Румен Радев и Лозан Панов смятах, че може да стане логичен спор като двама претенденти на смяната с друга визия. Чух обаче Лозан Панов да споделя няколко доста смущаващи неща. Той сподели, обяснявайки за какво Движение за права и свободи са завладяли правосъдната система, че ГЕРБ са предали своя натурален сътрудник в лицето на " Демократична България ". Ако продължава някой да счита, че Демократична България са естествения сътрудник на ГЕРБ, тогава за каква смяна приказваме? "

" Твърдо стоим зад Румен Радев и всевъзможни операции, че Българска социалистическа партия не го поддържа или го поддържа с половин уста са цялостен парадокс ", безапелационен бе Александър Симов, припомняйки, че точно Българска социалистическа партия е намерила Радев през 2016 година иму е дала шанса да стане моралния водач на нацията.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР