БСП трябва да дадем кауза на обществото, която е много

...
БСП трябва да дадем кауза на обществото, която е много
Коментари Харесай

Кирил Добрев: Трябва да имаш кауза, по-голяма от теб

„ Българска социалистическа партия би трябвало да дадем идея на обществото, която е доста по-голяма от персоналните упоритости на всеки един от нас.

Днес на улицата са младежите, не бедните и гладните, а младите, чието достолепие е засегнато, които не са съгласни някой да им краде контрола върху живота и правата им. Те желаят правдивост в този момент и незабавно ”. 

Това съобщи на среща с членове и симпатизанти в Стара

Загора претендентът за ръководител на Българска социалистическа партия Кирил Добрев. По думите му първата част от тази правдивост е незабавната оставка на държавното управление на ГЕРБ, а другата -  категорична смяна в метода на действие на страната. „ Не може просто да претендираме за властта, това го вършат всички партии.

Наша отговорност е да убедим обществото, че след ГЕРБ можем да управляваме по-добре ”, сподели още претендентът за ръководител. Той показа вижданията си за действителен цивилен надзор върху институциите, както и секторите, които могат да изведат страната от следващата рецесия. Сред тях Добрев уточни образованието и вложения в просвета, преформатиране на стопанската система по този начин, че да е конкурентоспособна и промени в правосъдната власт, в която да има по-малко политика и повече правдивост.

Във вътрешнопартиен проект Кирил Добрев се разгласи за консолидация вътре в Българска социалистическа партия и в лявото на ясна и кардинална основа. Той разяснява, че през последните 4 години е бил част от екипа, управлявал партията; част от загубите и успехите на левицата.

„ Не се дразня, че един човек си приписва всички достижения през този мандат. Винаги съм бил правилен и прям към ръководителя на Българска социалистическа партия, който и да е бил той, само че предан оставам единствено на партията ”, безапелационен бе Добрев.

Той сподели още, че би трябвало да се спре практиката сред два национални избора партията да се занимава с вътрешнопартийни борби, с търсене на врага с партиен билет.

„ Не мога да приема, че всеки с друго мнение в партията е човек на Бойко Борисов и Делян Пеевски. Интригите и гоненията, наказването на особеното мнение не ни прави по-силни, а по-слаби ”, съобщи претендентът за ръководител.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР