БСП тропна по масата и чрез декларация от трибуната на

...
БСП тропна по масата и чрез декларация от трибуната на
Коментари Харесай

БСП ултимативно с декларация: Дадем ли оръжия за Украйна, напускаме коалицията

БСП тропна по масата и посредством декларация от трибуната на Народното събрание ясно съобщи, че в случай че тематиката за военна помощ за Украйна продължава, то те ще изоставен обединението.

„ Вторачването за военна помощ за Украйна е необяснимо. Подкрепяме всичко, само че без доставката на смъртоносни оръжия. Не толкоз поради нашите убеждения, а тъй като е в полза на България да подхожда внимателно и да не върви против мнението на огромна част от българите. Ако тази позиция бъде ревизирана, то нашето присъединяване в обединението ще бъде ревизирано “, съобщи Кристиан Вигенин.

В декларацията от името на група той изиска държавното управление да намерения за финансова помощ към Украйна. Вигенин акцентира, че страната ни в никакъв случай не е взела участие във финансиране на въоръжаване за Украйна и „ не сме изпратили и един патрон “ във войната там.

По думите му държавното управление деликатно би трябвало да преценя и налаганите наказания, тъй като те ще ни ударят стопански, като би трябвало да се намерения и за бежанския поток и децата, тъй като напрежението към този момент растяло.  

Справка в уеб страницата на Народното събрание демонстрира, че комисия по външни работи е анулирана. В нея трябваше да се гледат точно предложенията на ГЕРБ и Демократична България за даване на въоръжение на Украйна.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР