БСП ще внесе в прокуратурата документи за спечелени обществени поръчки

...
БСП ще внесе в прокуратурата документи за спечелени обществени поръчки
Коментари Харесай

БСП: Фирми, свързани с Делян Добрев, спечелили обществени поръчки за над 50 млн. лева

БСП ще внесе в прокуратурата документи за извоювани публични поръчки за над 50 млн. лева от компании, свързани с Делян Добрев. Това сподели представителят на Българска социалистическа партия Елена Йончева на брифинг в Народното събрание.

"Групата компании, търговски сдружения, за които става въпрос, са свързани по сред си. В тях взе участие зетят на Делян Добрев, който заема мястото му, откакто Добрев влиза в политиката. Става дума за документи за 50 млн. лева на компании и свързани лица, които източват голям общински запас “, изясни Йончева.

Българска социалистическа партия ще упорства прокуратурата да ревизира публични поръчки за 11 санирани блокове от юни 2017 година, като 10 от тях били извоювани от компании, свързани със зетя на Делян Добрев. Също по този начин ще изиска инспекция на компания за произвеждане на пелети, която е благосъстоятелност на родителите на Добрев.

„ Разполагаме и с документи, че компаниите, които печелят големи публични поръчки в разнообразни браншове в Община Хасково получават средства от сметки от офшорни компании “, сподели още Елена Йончева.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР