Заповядайте на беседата на Ганета Сагова на 8 юни 2024

...
Заповядайте на беседата на Ганета Сагова на 8 юни 2024
Коментари Харесай

Срещнете се със Списание 8 на фестивала „Здравей, здраве!“ в Троян

Заповядайте на беседата на Ганета Сагова на 8 юни 2024 година, от 12 ч., на фестивала „ Здравей, здраве! “ в Троян. Главният редактор на Списание 8 ще показа за пътя на сбъдването на свои съкровени фантазии и насладата, която те внасят в живота.

Сред лекторите в първия ден на събитието ще може да чуете също приятеля на Списание 8 инж. Иван Лишков, с който ви срещнахме в броя, отдаден на народа на слънцето, живял по нашите земи преди 8000 година и дал подтик на цивилизационното развиване на Европа. Познавате го също и от публикациите ни за основаните от него хранителни добавки „ Тракеия “, помогнали на доста хора да се оправят със здравните си неразположения. В своята сказка, която стартира в 15:30 ч., той ще опише за храните, познанията и обредите на античния локален народ.
 
 Ганета Сагова, глав. ред. на Списание 8 Ганета Сагова, гл. ред. на Списание 8
А от 10 ч. в съботния ден ще може да чуете повече за кристалите и целебните им качества в лекцията „ Сто % здраве с кристали “ на Иван Митев. Той и брачната половинка му Гергана са основоположници на актуалната българска минералотерапия, като от 25 години учат въздействието на минералите върху човешкия организъм. Повече за тях и работата им може да научите в публикациите в бр. 7/2021 и бр. 1/2023, както и в диалога „ Лечебната мощ на кристалите “ в предаването ни „ LIVE в 8 със Списание 8 “.

„ Здравей, здраве! “ в Троян ще се организира на няколко места в двата следващи почивни дни. Лекциите на 8 юни ще са в културно-информационния център на пл. „ Раковски “ 1, като програмата за деня ще приключи с прелестната музика на група „ ОМ “, в осъществяване на Николай Иванов, от 19:30 ч., в екоселище „ Азарея “.

На 9 юни, в местността Къпинчо над града, ще може да се включите в занимания по паневритмия с жива музика. По-късно същия ден феновете на бойните изкуства са поканени да се насладят на майсторските осъществявания на клубове по карате, таекуондо и айкидо на сцената пред постройката на Общината. А по обяд, в салона на читалището, ви чака музикално-танцово зрелище „ Картини от България “.
В рамките на програмата на фестивала, в изложбената зала на културно-информационния център, ще имате опция също да разгледате прелестната галерия „ Цветна градина “ с живопис на Николай Иванов, да се докоснете до богатата колекция от кристали на Гергана и Иван Митеви, да се запознаете с козметика за душата на „ Инер бюти “, както и да опитате да сътворите произведение от глина дружно с занаятчия грънчар Румен Георгиев.

Организатори на фестивала са екоселище „ Азарея “ и Община Троян, входът е свободен.
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР