БСП ще проведе преговори с Демократична България“ и независимите депутати

...
БСП ще проведе преговори с Демократична България“ и независимите депутати
Коментари Харесай

БСП ще преговаря днес с ДБ и отцепниците от ИТН

БСП ще организира договаряния с „ Демократична България “ и самостоятелните депутати в Народното събрание. Разговорите са третите съвещания в опит за осъществяване на третия мандат и основаване на кабинет в границите на 47-то Народно заседание.

В понеделник президента Румен Радев връчи досието с мандата на Българска социалистическа партия и Левицата организира съвещания с Политическа партия и Има Такъв Народ. След диалозите с групировката на Петков и Василев водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова съобщи, че срещата е предходна добре и двете политически сили са препотвърдили управническата стратегия. По време на диалозите от своя страна Политическа партия сложиха изискване да има работещо антикорупционно болшинство в Народното събрание, да се одобри законът за КПКОНПИ и се избере Бойко Рашков за началник на комисията.

След срещата с Има Такъв Народ стана ясно, че с Българска социалистическа партия са се договорили да работят по управническата стратегия, направена от Българска социалистическа партия, „ Продължаваме промяната “ и „ Демократична България “, като Има Такъв Народ са предложили някои допълнения.

По думите на Тошко Йорданов не са били чертани червени линии, не са били обсъждани и конструкция и състав на Министерския съвет.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР