БСП ще поиска актуализация на бюджета още сега заради доходите

...
БСП ще поиска актуализация на бюджета още сега заради доходите
Коментари Харесай

Нинова: Светът работи с изкуствен интелект, ГЕРБ не може с електронна винетка

БСП ще изиска актуализация на бюджета още в този момент поради приходите на хората, съобщи в речта си за старта на новия политически сезон Корнелия Нинова.

Тя посочи, че ръководещите са наченали новата година със кавги, като акцентира на фалстарта с електронната винетка от 1 януари. " Хвърлихте в безпорядък цялата страна поради своята непросветеност ", възкликна соцлидерката.

" Светът и Европа към този момент разполагат с изкуствен интелект, държавното управление на Бойко Борисов не може да вкара електронна винетка ", заключи Нинова. И нахока ГЕРБ, че са сякаш най-европейската партия, а са обвинили за винетния фал австрийска компания, която е пособия за въвеждането на електронната система в ред други страни в Европейски Съюз. " В България е безпорядък не поради австрийския професионализъм, а поради българската непросветеност на държавното управление на Бойко Борисов ", изригна Нинова.

Тя разгласи, че още идната седмица соцпартията ще сезира Европейската комисия за предоставена държавна помощ на петте строителни компании, които получиха 1,3 милиарда преди Коледа, както и за концесията на Летище София. И в двата случая е държавна помощ, безапелационна е лидерката на Българска социалистическа партия.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР