БСП провежда Национален съвет. Социалистите трябва да решат какви действия

...
БСП провежда Национален съвет. Социалистите трябва да решат какви действия
Коментари Харесай

БСП провежда Национален съвет, две точки на дневен ред

БСП организира Национален съвет. Социалистите би трябвало да решат какви дейности ще подхващат в политическата рецесия. Точките, залегнали в дневния ред, са две. На първо място ще бъдат изслушани министрите на левицата в кабинета „ Петков ”. Ще се разиска и даването на мандат за сформиране на държавно управление.

Преди Съвета представители на столетницата разясниха дава ли България оръжия за Украйна.

„ Категорично - не. Няма такава теза. Ясно и видно е от всички документи и комисии. Не знам за кой път повтаряме това нещо, че няма експорт на оръжия за Украйна или за Русия ”, уточни Филип Попов, цитира bTV.

Той разяснява и документа за оръжейна пратка на секретаря на Румен Радев Димитър Стоянов: „ Съветникът на президента простреля президента с този документ. Видно е, че документът не е от актуалното министерство, а от служебния кабинет ”, акцентира Попов.

„ Позицията и истината е една - България не изнася оръжия за Украйна. България има над 65 страни, към които изнася оръжие. Оттам нататък кой какво прави с това оръжие ние не знаем и няма по какъв начин да знаем ”, посочи Христо Проданов.

Предполага се, че отпред на групата на Българска социалистическа партия, която ще работи за устойчиво болшинство, в възможен идващ кабинет ще застане водача на партията Корнелия Нинова. Спрягат се и имената на Кристиан Вигенин и Георги Свиленски.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР