БСП продължава да жужи въпреки че прекият избор на лидер

...
БСП продължава да жужи въпреки че прекият избор на лидер
Коментари Харесай

БСП жужи, въпреки избора на Нинова

БСП продължава да жужи макар че директният избор на водач на партията изстреля на върха Корнелия Нинова с огромна преднина.

С кашона до вратата, не се гласоподава, разяснява един от претендентите Красимир Янков, член на Националния съвет. Той се отдръпна от конкуренцията. Коментира от получените за него 1000 гласа като неточност, тъй като се е отдръпнал и е призовал да не се гласоподава по тази административна процедура. Гласовете за него бяха обаче зачетени, тъй като официално той, както и Валери Жаблянов, не са подали на „ Позитано ” 20 заявление за отвод от присъединяване в конкуренцията.

Янков сподели, че преди 4 години членовете на Българска социалистическа партия са били 103 000, в този момент са 81 000, а има заплаха да останат толкоз, колкото гласоподаваха за Нинова - 43 000.

Според Янков, от 4 години се приготвя това преизбиране на Корнелия Нинова. Той напомни, че тя е дискредитирала виновни членове на партията, като ги е обвинила, че работят за ГЕРБ без да показва обстоятелства. " По този метод вървеше и акцията - с обвинявания и дискредитиране ", сподели Янков в предаването " Беновска пита " по Канал 3.

За Янков самата административната процедура по избора нарушаване на устава. Той разгласи, че разпорежда вяра Конгресът на Българска социалистическа партия да промени нещо, тъй като там ще бъдат делегирани представители на Българска социалистическа партия и това е мястото, където и редови пратеник може направи предложение, което да бъде признато от болшинството.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР