БСП продължава да иска да се водят преговори с Газпром“.

...
БСП продължава да иска да се водят преговори с Газпром“.
Коментари Харесай

Нинова с изненадващо условие за руския газ, какво иска БСП

БСП продължава да желае да се водят договаряния с „ Газпром “. „ Ако се предложат по-ниска цена и обезпечени доставки, сме " за " съветски газ “, съобщи водачът на социалистите Корнелия Нинова в изявление за бТВ.

По думите й по тематиката за газа служебният министър председател не е безапелационен и има спорна информация и " очевидно не се гледа съществено на този въпрос в служебния кабинет ".

„ Има спорна информация даже сред министрите в служебния кабинет, тъй като господин Гълъб Донев сподели, че не знае кой тъкмо договаря. А изпълнителният шеф на „ Булгаргаз “ Деница Златева сподели, че диалозите се водят на високо политическо равнище, а високото политическо равнище значи, че би трябвало да вземат участие министър председателят или президентът, а министър председателят не знае кой ги води. Тоест тези непоследователни сигнали навеждат на мисълта, че не се гледа съществено на този въпрос “, разяснява Нинова.

Не е рисково да водим договаряния с Русия, предходната седмица Макрон води диалог с Владимир Путин, сподели още лидерката на левицата.

Тя насочи взор и към идните избори, като съобщи, че ще работи на драго сърце за Благоевград, където е лидер на листата на Българска социалистическа партия.

„ Чувствам се добре в Благоевград. Много работих там, познавам всяка уличка във всеки град и село. Обичам хората там, мисля, че към момента са запазили почитание към мен, ще работи на драго сърце за Благоевград може би тъй като е бил първият ми мандат и с него са свързани първите ми мемоари от политиката “, добави Нинова.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР