БСП откри предизборната си кампания в Бургас. Лидерът на левицата

...
БСП откри предизборната си кампания в Бургас. Лидерът на левицата
Коментари Харесай

БСП тръгна от Бургас. Самочувствието на Нинова

БСП откри предизборната си акция в Бургас. Лидерът на левицата Корнелия Нинова, дружно с хора от листите и симпатизанти на групировката, мина през центъра на града.

„ За пръв път от доста години имаме такова обновяване в листите. 1/3 от кандидат-депутатите ни в страната са младежи до 35 година 46 от тях са млади девойки. Тръгваме на тези избори със самочувствие за добре свършена работа ”, изясни Нинова.

„ Готови сме с решения още от първия ден на идващия парламент. Най-големият проблем пред българския народ са цените, инфлацията, ниските приходи, бедността и неравенствата. Имаме стратегия, цялостна политика по приходи ”, акцентира тя.

Нинова изясни, че ще стартират с най-важното. „ Първото решение, което ще внесем в Народното събрание, ще бъде за заледяване на цената на газа. Решенията на Българска социалистическа партия са изпълними и ние го доказахме зимата, когато замразихме цената на тока за семействата ”, разяснява още водачът на партията.

Тя даде поръчка, че Българска социалистическа партия ще продължи със обществената политика, която дефинира като същността, лицето и сърцето на партията. И изясни, че те са „ достоверните ” борци против модела „ ГЕРБ ”.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР