БСП не е водила разговори за кадрови назначения и за

...
БСП не е водила разговори за кадрови назначения и за
Коментари Харесай

Зафиров: БСП ще настоява за споразумение с ИТН

" Българска социалистическа партия не е водила диалози за кадрови назначения и за съответни хора при договарянията с „ Има подобен народ”.

Това сподели националният представител от Българска социалистическа партия и заместник-председател на партията Атанас Зафиров.

Относно декларираното предпочитание да има писмени задължения, написани от Българска социалистическа партия и Има Такъв Народ, Зафиров уточни, че става въпрос за съглашение, чиято форма ще стане ясна в допълнение в хода на идните договаряния до края на тази седмица.

" Това е едно от изискванията за поддръжка, с цел да сме сигурни, че този кабинет счита да осъществя правилата и политиките, които сме обсъждали в преговорния процес”, посочи Зафиров.

Зафиров още веднъж удостовери готовността на Българска социалистическа партия да сформира държавно управление, в случай че мандатът стигне до Българска социалистическа партия. Той обаче показа, че е с висока доза убеденост, че от „ Има подобен народ” ще съумеят да образуват работещо държавно управление.

Бел.ред.
И двете партии, и, дадоха обещание на гласоподавателите си мажоритарен избор и получиха общо 128 депутата. Сега ще изпълнят ли обещанието си?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР