БСП, ИТН и Възраждане внасят подписи в деловодството на парламента

...
БСП, ИТН и Възраждане внасят подписи в деловодството на парламента
Коментари Харесай

БСП, ИТН и „Възраждане” внасят подписи за вот на недоверие

БСП, Има Такъв Народ и „ Възраждане ” внасят подписи в деловодството на Народното събрание за избор на съмнение към кабинета „ Денков-Габриел ”.

Той е за несправяне на държавното управление в бранш „ Енергетика ”.

„ Ще прибавим още претекстове, с цел да се очертае цялостната картина за проблемите в енергетиката. Даваме нашите подписи и в границите на днешния ден вотът ще бъде импортиран ”, сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, представена от.

" В идващите от три до седем дни ръководителят би трябвало да свика изключително съвещание на Народното събрание, на което да бъде прегледан вотът на съмнение ", съобщи пред публицисти в Народното събрание Костадин Костадинов.

Според него постоянно е допустимо да бъде свалено държавното управление. " Ще ви припомня, че към този момент ние един път свалихме държавното управление и участвахме в първия сполучлив избор на съмнение в историята на България ", разяснява Костадинов. 

Той уточни, че е въпрос на политическа преценка дали партиите в Тройната коалиция биха подкрепили този избор или не. 

" Ние сме реалисти, осъзнаваме, че шансът на този избор клони към нула. От друга страна сме длъжни да го кажем ясно и изрично, че тази политика на държавното управление не може повече да продължава ", съобщи Костадинов. 

По думите му " тази политика унищожава българската енергийна самостоятелност ". Той бе безапелационен, че българските топлоелектрически централи се закриват поради политически заповеди от Брюксел. 

По-рано денем водачът на ГЕРБ насочи рецензии към някои министерства. Според Бойко Борисов в цели браншове „ не се случва нищо ”. Управляващите партии увериха, че ще застанат зад кабинета.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР