Брутално засичане от бус във Варна. Заради неадекватната маневра замалко

...
Брутално засичане от бус във Варна. Заради неадекватната маневра замалко
Коментари Харесай

Бус направи кошмарно засичане, шофьорка едва не се заби в него ВИДЕО

Брутално засичане от бус във Варна. Заради несъответстващата маневра замалко не се е стигнало до тежък случай. Това излиза наяве от фрагменти от видеорегистратор.

" Абе хора, спазвайте ги тия правила, те ще предпазят и вашия живот ", написа шофьрката, която е съумяла да реагира бързо и да спре.

Варненци осъдиха постъпката на лидера на буса, само че не бяха сюрпризирани от нея.

" По принцип даже гледайки видеото го чаках. Можеше по-рано да му реагираш. Не бъди простак с простаците. Нищо персонално ", псочва Николай И.

" Моят инструктор ми споделяше не постоянно си с преимущество на път с преимущество. ", прибавя Григор М.

Други засегнаха тематиката, че варненските водачи като цяло не пропущат никого, макар че обстановката тук е напълно друга.

" Не ги извинявам. Но и доста водачи във Варна не пропущат никого. Колегиалност няма.... И на мен по през целия ден ми секат пътя и то аз съм с рейс, има доста идиоти. Но съм виждала и по какъв начин примерно седят много време и никой, никого не пропуща. Този не го извинявам, само че приказвам като цяло за обстановката във Варна. Но какво се чудя, аз не мога да изляза от спирката, тъй като никой не ме пуска, камоли друго. ", счита Кристина Р.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР