Брутално поведение Областния председател на ДПС – Варна Сали Табаков

...
Брутално поведение Областния председател на ДПС – Варна Сали Табаков
Коментари Харесай

ДПС–Варна се тресе. Председателят крещи и заплашва определени лица: Боклук! Шефът така реши

Брутално държание Областния ръководител на Движение за права и свободи – Варна Сали Табаков поражда напрежение в локалната конструкция на партията в морската столица. Варненската организация е пропищяла от държанието на районния водач, което сътрудниците му дефинират като властническото и надменно.
На 15 октомври т.г., в разгара на предизборната акция, на съвещание на Общинския съвет на Движение за права и свободи – Варна се е стигало до брутална кавга на Табаков с член на Общинския съвет на Движение за права и свободи – Варна и член на управлението на общинската организация на Движение за права и свободи в село Каменар Михаил Иванов, заяви „ “ . Медията разгласява видео като доказателство за разигралите се грозни подиуми.
Скандалът зародил при разискването на предизборната тактика и тактичност, както и финансирането на партията към изборите. Иванов в очите и в прав текст споделил на Сали Табаков, че от тях се чакат резултатите по изборите, а до момента нищо не е направено.
„ Нямаме клуб в Каменар, нямаме нищо! “, декларира Михаил Иванов на Сали Табаков. В структурата от дълго време имало брожения, че в тази акция средства за организациите нямало заделени и всички пари Табаков насочвал към себе си.
Табаков, както се вижда на записа, стартира да се кара, хвърля писалка против Михаил Иванов и го назовава „ Боклук! “.
Охранителите на Сали Табаков завличат Михаил Иванов отвън залата, Сали Табаков блъска Михаил и го свира в ъгъла, като размахвайки му пръст стартира надменно и мутренски да се разправя с него.
Според роман на съпартийците на Табаков, той се разпореждал със структурата като частна благосъстоятелност, самичък си подреждал листата за общински съветници и в случай че някой му противоречал, сбито казвал: „ Шефът по този начин реши! “, без да дава пояснение кой е този „ Шеф “.
След екшъна на съвещанието обаче във Варна последвало посещаване на представител от Централата на Движение за права и свободи, който е дошъл на място да се запознае със обстановката. Тогава Табаков заплашил избрани лица с това, че може да ги изгони от работа, като в заканите още веднъж е използвано и името на „ Шефа “ от столицата.
Според източници, Делян Пеевски не търпи сходно държание и не би го позволил. Затова ще е извънредно любопитно по какъв начин ще се развие обстановката през идващите дни.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР