Брутална саморазправа стана в индустриалната зона на Добрич. Пострадалият Пламен

...
Брутална саморазправа стана в индустриалната зона на Добрич. Пострадалият Пламен
Коментари Харесай

Съпругата на нападнатия след засичане на пътя: Състоянието му се влоши и Бърза помощ го закара в болница

Брутална разпра стана в индустриалната зона на Добрич. Пострадалият Пламен Михов, като се изключи че е пребит, е бил заплашван и с револвер. Последвали са изстрели.

Пламен Михов е подал звуков сигнал на автомобил, който е лишил преимуществото му, след което водачът на другата кола е догонил Пламен, блъскал е автомобила му няколко пъти, като се е опитал да го изхвърли от пътя.

Нападателят е 37-годишният Алтер Аксанов по прякор Шалтера, той е престъпно проявен. Веднага след случая е бил арестуван и сега е в ареста след решение на съда.

Съпругата на Пламен Михов Илияна Кръстева съобщи пред камерата на Българска национална телевизия, че нощес още веднъж положението на Пламен се е влошило и се е наложило екип на Бърза помощ да го закара в болница, където са му направени вливания. Днес предстоят нови проучвания. Тя призна, че фамилията им е подложено на голям стрес и напрежение.

По думите й случилото се е несъответстващо, защото сходна експанзия не е обяснима с безусловно нищо. Тя беше безапелационна, че с юристите ще предявят иск не против безчинство, а за опит за ликвидиране, защото единствено бързата реакция на Пламен е съумяла да предотврати произвеждането на изстрел в купето на колата.

"Ако не покажем, че имаме страна, този вид агресори ще продължат да тероризират елементарните хора, а това е неприемливо ", безапелационна беше Илияна Кръстева.

"Аз имам вяра в Бог. Съдебната система би трябвало да се потвърди, с цел да мога да допускам. Искам да имам вяра ", сподели още тя.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР