Мъж, изчезнал преди почти 30 години на 17-годишна възраст след

...
Мъж, изчезнал преди почти 30 години на 17-годишна възраст след
Коментари Харесай

Не е за вярване: Изчезнал преди 30 години открит жив в овчарник в къщата на съседа

Мъж, липсващ преди съвсем 30 години на 17-годишна възраст след хипотетично похищение, бе открит жив в къщата на съседа си в дупка в земята в овчарник под купчини сено.

Мъжът на име Омар Бин Омран, за който се твърди, че е едно от деветте деца, се счита, че е липсващ в град Джелфа в Алжир преди 27 години. Семейството му предполагаше, че той е бил погубен по време на гражданската война сред държавното управление на северноафриканската страна и разнообразни ислямистки размирен групировки, която бушува в продължение на 10 години през 90-те и началото на 2000-те години.

Истината се оказала доста по-различна, а той бил доста по-близо, в сравнение с фамилията предполагало: изчезналият мъж бил открит в прилежащата къща на по-малко от 200 метра от тази на личните му близки. В момента 61-годишен мъж е в полицейския арест, откакто Омар, който в този момент е на 45 години, бе избавен на 12 май.

В обществените медии бяха споделени фрагменти от момента, в който той е бил открит в дупка в земята, разказана от управляващите като овчарник, в границите на дома на хипотетичния му грабител.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР