Бруно Акрапович стана единственият треньор в тазгодишното издание на турнира

...
Бруно Акрапович стана единственият треньор в тазгодишното издание на турнира
Коментари Харесай

Акрапович класира и "ЦСКА-София" на 1/8-финал

Бруно Акрапович стана единственият треньор в тазгодишното издание на шампионата за Купата на България, който съумя да класира два тима на 1/8-финалите. След като съумя да отстрани " Загорец " (Нова Загора) като ментор на " Локомотив " (Пд), босненецът реализира триумф и отпред на " ЦСКА-София " - с 5:0 над " Ботев " (Ихтиман). Това беше и дебютният мач на Акрапович отпред на столичния отбор.

Третодивизионният отбор бе хазаин в дуела, само че се съгласи той да се организира на ст. " Българска войска ", по искане на гостите - поради по-добрия терен, а и заради обстоятелството, че така и така нямаше аудитория на мача.

Разликата в класите бе явна и " ЦСКА-София " нямаше проблем да стигне до успеха. Още повече, че самите играчи се пробваха да се потвърдят пред новия си ментор. Али Соу откри резултата в 34-ата мин. След почивката по-добрата физическа подготовка на елитния отбор си сподели думата и последваха още четири гола. Английският нападател Джероум Синклеър, който играе като преотстъпен от " Уотфорд ", се разписа на два пъти - в 55-ата и 70-ата мин. По един път вкараха Стефано Белтраме в 64-ата мин. и Ахмед Ахмедов в 76-ата.

Приятно усещане направи, че Акрапович пусна в игра няколко млади играчи. Като титуляр стартира Митко Митков, а като запаси влязоха Мартин Смоленски и Александър Бучков
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР