Бронирани превозни средства напуснаха Германия на път за най-голямото военно

...
Бронирани превозни средства напуснаха Германия на път за най-голямото военно
Коментари Харесай

Германия изпрати бронирани средства за най-голямото учение на НАТО

Бронирани транспортни средства напуснаха Германия на път за най-голямото военно обучение на НАТО в Европа след края на Студената война.

С присъединяване на почти 90 000 бойци от всички 31 съдружници на НАТО, както и от колегата Швеция, маневрите Steadfast Defender 2024 ( “Непоколебим бранител “), ще тества и усъвършенства отбранителните проекти на НАТО за подсилване на европейската защита.
Превозните средства, които транспортираме, принадлежат на планински войски. Например можете да видите високопроходима верижна машина Хаглунд зад мен, която се употребява за транспортиране на планинските елементи през сложни терени, в това число в планините.
Флориан Майер – пълководец на бойна група

В северния град Емден военната техника беше натоварена на транспортен транспортен съд. Тя включваше над 100 единици транспортни средства и съоръжение от 23-та планинска пехотна бригада.

По време на подготвителните маневри транспортните средства ще бъдат употребявани за преструване на пердах при рискови метеорологични условия на североизточния фланг на НАТО.

Учението „ Непоколебим бранител “ стартира на 31 януари и ще продължи до края на май.

Участват повече от 50 кораба – от самолетоносачи до разрушители, над 80 бойни самолета, хеликоптери и дронове и минимум 1100 бойни транспортни средства, в това число 133 танка и 533 бойни машини на пехотата.

България се включва с офицери в другите щабове и с компютърно симулирани дейности. 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР