Броени дни след като Nissan постави началото на пазарното лансиране

...
Броени дни след като Nissan постави началото на пазарното лансиране
Коментари Харесай

Новият Nissan X-Trail дебютира в Европа през септември

Броени дни откакто Nissan сложи началото на пазарното лансиране на новото потомство X-Trail на японския пазар, европейското поделение на марката разгласи, че версията на модела, предопределена за локалния пазар, ще бъде показана публично на 6 септември.

По отношение на особено доработената за пазара на Европа версия на новия X-Trail, от Nissan не споделят детайлности, като все още разясняват единствено това, че бъдещето на модела е електрифицирано.

В горният анонс няма нищо изненадващо, на фона на обстоятелството, че четвъртото потомство на трансформиралият се в емблема за Nissan SUV модел X-Trail е оборудван с второто потомство на системата за електрическо задвижване e-POWER.

При , e-POWER, която е част от общоприетото съоръжение, може да бъде надградена и конфигурирана със система за задвижване на четирите колела e-4ORCE, която дава обещание спомагателна еластичност и сигурност.

Присъствие в автомобила отбелязва и системата e-Pedal Step, която отстрани нуждата от използването на спирачния педал, като придвижването се управлява единствено посредством този на "газта ".

Самата система e-POWER предлага задвижване в напълно електрически режим, като интегрираният мотор с вътрешно горене дава отговор единствено за дозареждането на компактната батерия и генерирането на електрическа сила за задвижването.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР