Броени дни преди световната премиера на най-спортната кола в актуалното си портфолио,

...
Броени дни преди световната премиера на
най-спортната кола в актуалното си
портфолио,
Коментари Харесай

Интериорът на най-спортната LADA

Броени дни преди международната премиера на най-спортната кола в настоящото си портфолио, LADA популяризира първите изображения на интериора на специалната версия Sport на модела Vesta.

От LADA разясняват, че Vesta Sport, която ще отбележи международната си премиера на международното ревю в Москва в края на месеца, е създадена за тези от потребителите, които имат динамичен и забързан живот, както в всекидневието, така и на пътя, и търсят автомобил със спортен характер.

Като за момента не коментират подробности по отношение на динамичните и скоростните индикатори на Vesta Sport, от LADA акцентират върху стилистиката на новото си предложение и най-много върху червените акценти по екстериора и интериора. Вътрешността на колата се отличава също по този начин със специално оформление и тематично подбрани материали и цветови комбинации.

идва със специално разработен екстериорен пакет, в това число нов заден спойлер с интегрирана диодна стоп светлина, отстоянието на автомобила от пътя е понижено с 16 мм, монтирани са 17-цолови джанти, външните огледала са осъществяване в черен емайл.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР