Броени дни преди световната премиера на изцяло новия си автомобил CARMEN

...
Броени дни преди световната премиера на
изцяло новия си автомобил CARMEN
Коментари Харесай

Автосалон Женева 2019: Електромобилът HISPANO SUIZA CARMEN дебютира с 1019 конски сили

Броени дни преди международната премиера на изцяло новия си автомобил CARMEN на международното ревю в Женева през следващата седмица, HISPANO SUIZA анонсира нови детайлности за рисковия си електромобил.

HISPANO SUIZA CARMEN ще се отличава с карбонова консктруция и съвременна изцяло електрическа задвижваща система, която ще предложи мощ от 1019 конски сили. Тежащата 1690 кг CARMEN ще предложи възможност за ускоряване от 0 до 100 км/ч за по-малко от 3 секунди, а максималната скорост на придвижване на автомобила е 250 км/ч единствено тъй като е електронно лимитирана.

Въпреки рисковите си индикатори, от компанията разясняват, че основни фактори при създаването на двувратия двуместен електрически автомобил са били възможно най-луксозното осъществяване и неговата приложимост и при ежедневна приложимост.

Базовата цена на HISPANO SUIZA CARMEN, във вариант с литиево-йонна батерия с потенциал от 80 kWh, е избрана на 1.5 млн евро, а от компанията афишират, че от края на тази година до 2021 ще бъдат създадени единствено 19 екземпляра на автомобила.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР