Броени часове след поредното масово убийство в Тексас със 7

...
Броени часове след поредното масово убийство в Тексас със 7
Коментари Харесай

В Тексас разрешиха пистолети и пред училищата

Броени часове след следващото всеобщо ликвидиране в Тексас със 7 починали при безразборна пукотевица, в щата влязоха в действие новите облекчения  за владеене на огнестрелно оръжие, заяви CNN. 

В Тексас, където са станали 4 от 10-те най-страшни всеобщи убийства в актуалната история на Съединени американски щати,  към този момент ще може да се оставя огнестрелно оръжие в автомобила на учебния паркинг, съгласно признатите закони в последната законодателна сесия, приключила през юни. Условието е пушкалата да бъдат заключени в автомобила и да не се виждат.

Увеличава се и броят на въоръжените пазачи в учебните заведения, позволява се депозиране на оръжие за самоотбрана в някои приемни домове, като амунициите и оръжието би трябвало да бъдат дружно в заключени шкафчета.

Според новите закони, влезли  в действие от неделя, 1 септември, занапред  хазяите нямат право да не разрешават на своите наематели да внасят в парцелите им законно притежавано огнестрелно оръжие.

Въоръжени енориаши към този момент ще могат да влизат в религиозните храмове - църкви, синагоги и други, със законно притежаваните си пушкала.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР