Броени часове остават до старта на новия сезон на Преди

...
Броени часове остават до старта на новия сезон на Преди
Коментари Харесай

Сензация в ефир! Деси Стоянова каза какво ни очаква

Броени часове остават до старта на новия сезон на " Преди обед "! Деси Стоянова гостува в предаването " Тази неделя " по bTV, с цел да показа за новото студио и новия екранен сътрудник до теб - Петър Дочев.

" На нас в действителност ни следва да отворим нова страница във към този момент 12-годишната история на " Преди обед ". Започваме на следващия ден, тъкмо в 9:30 ч. ", сподели Деси.
-->
" Вече ще бъда в компанията на Петър Дочев. Нека феновете да бъдат пред екраните, тъй като следва той да даде първото си огромно телевизионно изявление в качеството си на водещ ", показа тя.

" Ще разберем доста елементи от всичко, което е съумял да преживее и да свърши през живота си до момента. Както и по кое време и за какво му се е налагало да се отстоява с юмруци ", добави Стоянова.

" Ще схванат по какъв начин се е родила фантазията му да стане дипломат и какво я е умъртвило, както и по какъв начин една инцидентна намира се е оказала съдбоносна, тъй като го насочва по пътя на изкуството – той е приключил НАТФИЗ и по специалност е артист ", сподели още Деси.

" Всеки би трябвало да бъде себе си – със своя темперамент и своето наличие. И наложително да дава пространство на колегата си, тъй като построяването на една двойка е развой ", съобщи тя.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР