Броени часове ни делят от феноменалното шоу на Ерос Рамацоти,

...
Броени часове ни делят от феноменалното шоу на Ерос Рамацоти,
Коментари Харесай

Ерос Рамацоти пристигна с 27 тира и над 80 души екип

Броени часове ни разделят от феноменалното шоу на Ерос Рамацоти, част от турнето " Vita Ce N`е ". Световната обиколка стартира по-рано тази година и включва пет континента. За шоуто си в България изпълнителят идва с 27 тира и над 80 индивида екип.

Ерос Рамацоти кацна със личния си аероплан в София на 1 октомври през нощта. По време на своя престой, италианската звезда ще има опция да се разноски из столицата, и да релаксира преди шоуто в " Арена Армеец ". Изпълнителят води личен готвач, който ще се погрижи за подбраното му хранително меню. Рамацоти остава правилен на своите почитатели и дава обещание да им подари незабравими страсти. Концертът ще продължи повече от два часа, през които ще чуем както песни от новия албум, по този начин и най-обичаните му шлагери през годините. Ограничено количество билети към момента може да се откри в касите на " Арена Армеец " и " Ивентим ", както и онлайн на www.eventim.bg.

Входовете на залата ще бъдат отворени в 18.30 ч. Всички почитатели да се насочат към нея по-рано, с цел да може да се извършат рутинните инспекции по сигурността в точния момент, приканват уредниците. Няма да има съпорт реализатор и Ерос Рамацоти ще излезе на сцената в 20 ч.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР