Броени часове до най-голямата нощ на Холивуд – раздаването на

...
Броени часове до най-голямата нощ на Холивуд – раздаването на
Коментари Харесай

Шансове за „Оскар“: Какви са залозите за отличие на Мария Бакалова?

Броени часове до най-голямата нощ на Холивуд – раздаването на премиите „ Оскар “. Мария Бакалова ще се състезава в категорията за поддържаща женска роля. Според един от най-големите международни уеб сайтове за залагания точно тя е любимец за оценката.

Тази година единствено дребна част от церемонията ще бъде в „ Долби тиатър “, главното шоу ще е на Централната гара в Лос Анджелис.

Дори формалният дипломат на Холивуд и Оскарите Грег Донован счита, че Бакалова е любимка за златна статуетка за ролята си на Тутар – дъщерята на Борат във втората част на кино лентата.

Тя е в жестока конкуренция с южнокрейката Юн Ю-Джун за " Минари " – история за американската фантазия в Арказнас. Шанс има и Глен Клоуз, която е номинирана за Оскар осем пъти, само че нито един път не е печелила статуетка.

Биката за най-хубав филм е яростна сред " Минари ", " Процесът против седемте от Чикаго " и " Земя на номади ", който е апетитен за любимец.

Другите българи в конкуренцията са Илиан Иванов и Дана Проданова, съпродуценти на късометражната лента " Дълбоко чувство ". Филмът на студентката от НАТФИЗ Теодора-Косара Попова " Танда " пък ще се бори за студентски " Оскар " в категорията " Чуждестранен документален филм ".


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР