Бритни Спиърс има доста планове за бъдещето си, след като

...
Бритни Спиърс има доста планове за бъдещето си, след като
Коментари Харесай

Бритни Спиърс е готова за още деца - поръча си момиче

Бритни Спиърс има много проекти за бъдещето си, откакто най-сетне се освободи от опеката на татко си. Джейми Спиърс владееше персоналния и професионалния живот, както и цялото имущество на щерка си в продължение на 13 години. Всичко това завърши този месец, откакто арбитър Бренда Пери от Лос Анджелис съобщи, че Бритни Спиърс към този момент е свободна.

По този мотив изпълнителката най-сетне имаше опция да изпие чаша шампанско в ресторант. Преди това Сам Асгари показа видео, на което се вижда по какъв начин двамата с годеницата му се любуват на музика в колата си напът към заведението в Лос Анджелис.

" Някой е много щастлив, че отиваме на вечеря ", написа той под обявата. Бритни съобщи, че не мисли да се лимитира единствено до една чаша шампанско и да стопира с празненствата. Тя се пошегува, че през идващите два месеца в дома ѝ ще е непрекъснат ваучър.
свързани новини280на 13.11.2021
На 2 декември Спиърс ще навърши 40 години, което ще е още един мотив за празнуване и събиране с другари. Това ще е първият ѝ рожден ден от 13 години насам, който тя ще може да провежда съгласно своите стремежи, да предложения който си изиска и да избира храната, напитките, украсата и всичко останало, написа " Тялото ".

Между всички тези празненства обаче Бритни не не помни да мисли и за сериозните тематики от живота. В обществените мрежи тя показа фотография на дете, което се е изправило на пръстите на краката си, а до него са застанали още един чифт крайници. " Мисля си за още едно бебе. Чудя се дали този път няма да е момиче... тя е на пръсти и се пробва да доближи нещо... това е несъмнено ", написа Спиърс, която се сгоди за Сам Асгари през септември.

По време на чуването си в съда през юни, Бритни показа, че постоянно е желала да има още едно дете, само че татко ѝ не разрешил. " Искам да продължа напред и да имам същинско семейство. Да мога да се омъжа и да имам бебе. Имам серпантина в себе си, която не ми разрешава да забременея. Те не ми дават да имам повече деца ", съобщи Спиърс.

Тя е майка на 16-годишния Престън и 15-годишния Джейдън, които споделя с някогашния си брачен партньор Кевин Федерлайн.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР