Бритни Спиърс е завършила писането на мемоари за живота си

...
Бритни Спиърс е завършила писането на мемоари за живота си
Коментари Харесай

Голяма новина за Бритни Спиърс! Какво се чака

Бритни Спиърс е приключила писането на записки за живота си и се готви да ги издаде тази есен. Източници на " PageSix " към този момент предвиждат, че откровенията на звездата ще станат бестселър, написа БГНЕС.

" Книгата на Бритни е история за триумфа. В нея ще бъдат разказани най-трудните ѝ, моменти, детството ѝ - когато е била малко момиче с огромни фантазии, раздялата ѝ с Джъстин Тимбърлейк, моментът, в който обръсна главата си и борбата със фамилията ѝ за попечителството над нея ", написа изданието.
-->
Както самата Спиърс разкри, записките ѝ ще бъдат отдадени на бурния ѝ живот и на деликатно документираната история на борбата за настойничество. Тя ще опише по какъв начин е съумяла да премине през тежкия интервал в живота си с помощта на почитателите и поддръжката на брачна половинка си Сам Асгари.

Спиърс работи по книгата с известния публицист Сам Лански, който е работил с The Atlantic, New York Magazine, Time и е писал също за Адел, Мадона, Ники Минаж и други звезди. Заедно с юриста Матю Розенгарт и организацията Creative Artists Agency певицата си е осигурила контракт за книгата на стойност 15 млн. $. Издателската договорка е една от най-големите след записките на принц Хари и Барак и Мишел Обама.

Издателите „ Simon & Schuster ” са " разчувствани " от към момента неозаглавените, само че към този момент приключени записки на Бритни, които са в развой на последна юридическа редакция в точния момент за плануваното им издаване.

" Книгата на Бритни е доста почтена и написана от сърце. Нищо не е прикрито или подценено. Това в действителност е история за женското овластяване, в която Бритни поема живота си в свои ръце ", споделя източник от издателството. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР