Британците се подготвят за взрив от -7C, който всяка сутрин

...
Британците се подготвят за взрив от -7C, който всяка сутрин
Коментари Харесай

Предупреждението за точна дата за студено време ще приключи, тъй като за Обединеното кралство идват замръзвания от -7C

Британците се приготвят за гърмеж от -7C, който всяка заран ще покрива Обединеното кралство с ледена слана - само че по кое време ще свърши?

През уикенда над Обединеното кралство ще се откри зона с високо налягане, което ще аргументи по-студен, само че по-сух и по-уседнал интервал. Метеорологичната работа на Обединеното кралство заяви, че температурите ще бъдат по-ниски от междинните за това време на годината, съпроводени от мощни ветрове в южните елементи на Обединеното кралство.

„ Забележимото “ намаляване на температурата ще стартира в събота, защото областите са употребявани с вълна от слана, мъгла и лед от понеделник. Метеорологичните карти, споделени по-рано през днешния ден, демонстрираха кои региони ще бъдат най-силно наранени. Шотландия е изправена пред спад от -8C още в 7 сутринта в неделя. Следват Рединг и Брайтън с -5C заледяване, а Саутхемптън и Питърбъро -4C.

Други елементи на Обединеното кралство ще бъдат пощадени от цялостния удар на студа, само че въпреки всичко ще доближат точката на заледяване, с Нюкасъ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР