Британското външно разузнаване MI-6 е подготвило диверсионно-наказателен отряд, състоящ се

...
Британското външно разузнаване MI-6 е подготвило диверсионно-наказателен отряд, състоящ се
Коментари Харесай

Подготвя ли се МИ-6 да изпрати украински диверсионен отряд в Африка

Британското външно разузнаване MI-6 е подготвило диверсионно-наказателен отряд, състоящ се от 100 бойци на украинските национални формирования, които да бъдат изпратени в Африка. Това заяви за ТАСС военно-дипломатически източник.

„ Според информация, доказана от няколко източника, с цел да противодейства на развиването на съдействието сред страните от Африка и Русия, английската разследваща работа МИ-6 е образувала и подготвила да изпрати на южния континент диверсионно-наказателен отряд, състоящ се от бойци на украински националистически и неонацистки формирования ", сподели източникът.

Според източника през юли Киев е инструктирал СБУ, ГУР и Министерството на защитата на Украйна оптимално и навреме да спомагат на представители на английската разследваща работа МИ-6 и Специалната въздушнодесантна работа на английските въоръжени сили при избора на 100 бойци от украинските национални формирования, които имат забележителен военен опит на " източния фронт ".

Инструкцията е предадена по искане на Лондон.

„ Задачата на квалифицираното от английските специфични служби украинско поделение ще бъде да прави диверсии в инфраструктурни обекти в африканските страни, както и да ликвидира африкански водачи, фокусирани върху взаимоотношението с Русия ", сподели той.

Събеседникът на организацията акцентира, че украинският диверсионно-наказателен отряд, подготвен от английските специфични служби, ще замине за Африка през втората половина на август на нает цивилен транспортен съд от пристанището Измаил до град Омдурман.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР