Британското правителство ще внесе споразумението за оттегляне от ЕС в

...
Британското правителство ще внесе споразумението за оттегляне от ЕС в
Коментари Харесай

Борис Джонсън внася в петък споразумението за Брекзит

Британското държавно управление ще внесе съглашението за отдръпване от Европейски Съюз в Народното събрание в петък, заяви говорител на " Даунинг стрийт " 10, представен от организациите.  " Планираме да стартираме процеса преди Коледа и да го проведем по верен парламентарен метод посредством полемика с председателя на Камарата на общините ", сподели още той. Правителственият говорител добави също, че и " законите, нужни за обезпечаване на излизането на Англия от Европейски Съюз, ще бъдат показани пред Народното събрание в петък ". Разпоредбите имат за цел да приведат в деяние изискванията по сделката, контрактувани сред Борис Джонсън и Европейски Съюз. Премиерът счита да съблюдава обещанието си за бърз Брекзит.  Джонсън е безапелационен, че консерваторите би трябвало да отговорят на доверието на народа и да осъществят Брекзит в планувания период - 31 януари следващата година. 

Джонсън направи през вчерашния ден първото си послание към новите депутати и обяви рокади в досегашното държавно управление. В четвъртък кралица Елизабет Втора публично ще открие новия парламентарен сезон с тирада, в която ще показа целите на кабинета на Джонсън.

РЕШЕНИЕ

Борис Джонсън одобри публикуването през януари на отчета за вероятното съветско въздействие в английската политика, направен от Комисията по разузнаване и сигурност в Камарата на общините.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР