Британското правителство обяви днес, че пътниците от Европейския съюз отново

...
Британското правителство обяви днес, че пътниците от Европейския съюз отново
Коментари Харесай

След година - към Острова само с паспорт

Британското държавно управление разгласи през днешния ден, че пасажерите от Европейския съюз още веднъж ще се нуждаят от паспорт от 2021 година, с цел да влязат в страната.

Новото предписание важи и за гости от Швейцария, Исландия, Норвегия и Лихтенщайн. Британското държавно управление реши да върне паспортите с аргумента, че персоналните карти са по-малко сигурни.

Търговците би трябвало да се запознят с спомагателна информация за измененията и опциите, за които би трябвало да се приготвят вследствие на напускането на единния пазар и митническия съюз на Европейски Съюз от страна на Англия.

" Тези стъпки ще са нужни, без значение дали ще има комерсиално съглашение с Европейски Съюз ", се споделя още в известието.

Личните карти са измежду най-несигурните документи и прекратяването на тяхното потребление ще укрепи нашата сигурност, защото Обединеното кралство връща контрола върху своите граници в края на преходния интервал ", се добавя в документа.

Европейският вътрешен пазар и митническият съюз би трябвало да бъдат напуснати на 1 януари от Великобританя, само че комерсиалното съглашение с 27-членния блок към момента не е подписано.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР