Британското кралско семейство се готви да почете кралица Елизабет II

...
Британското кралско семейство се готви да почете кралица Елизабет II
Коментари Харесай

Всичко, което трябва да знаете за погребението на кралица Елизабет II

Британското кралско семейство се готви да уважи кралица Елизабет II на идното ѝ държавно заравяне.

Бъкингамският замък удостовери гибелта на монарха на 8 септември , отбелязвайки, че тя е умряла в шотландската си резиденция, замъка Балморал.

Чрез интервенция „ Лондон Бридж “ - дългогодишният проект на държавното управление на Обединеното кралство за ограничения при положение на гибел на Нейно Величество, доста от дните, водещи до нейното заравяне, към този момент са авансово планувани .
 Кралицата напусна вечно Бъкингам  Кралицата напусна вечно Бъкингам  Кралицата напусна вечно Бъкингам  Кралицата напусна вечно Бъкингам
На 13 септември ковчегът на кралицата беше превозен със аероплан до Лондон, а по-късно в Бъкингамския замък , преди да бъде отвеян в Уестминстър Хол за погребението на кралицата, по време на което хората ще могат да отдадат почитта си.

► 

Около седмица по-късно английското кралско семейство и други държавни глави ще се съберат на формалното ѝ заравяне.

Ето всичко, което би трябвало да знаете за погребението на кралицата, в това число кой се чака да участва и по кое време ще се състои:
 Всички детайлности за погребението на кралица Елизабет II  Всички детайлности за погребението на кралица Елизабет II  Всички детайлности за погребението на кралица Елизабет II  Всички детайлности за погребението на кралица Елизабет II
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР