Британският въздушен превозвач Бритиш Еъруейз (British Airways) отмени днес близо

...
Британският въздушен превозвач Бритиш Еъруейз (British Airways) отмени днес близо
Коментари Харесай

Бритиш Еъруейз отмени полетите на 15 000 пътници

Британският въздушен транспортьор Бритиш Еъруейз (British Airways) анулира през днешния ден близо 100 полета от и до лондонските летища, защото системата за регистрация на пасажерите бе наранена от компютърен проблем, съобщи " Асошиейтед прес ".

Авиокомпанията заяви, че " проблем със системата " е провокирал забавяния и анулация на полети на къси дистанции от летищата " Хийтроу ", " Гетуик " и " Лондон Сити ".

" Бритиш Еъруейз " заяви, че разчита на аварийни и ръчни системи. Отменени са 81 полета от и до " Хийтроу " и 10 полета на " Гетуик ", като са наранени към 15 000 пасажери. Над 200 други полета имат закъснения.

Авиокомпанията, благосъстоятелност на " Интернешънъл еърлайнс груп " (International Airlines Group), заяви, че работи допустимо най-бързо за премахване на казуса, довел до анулацията и до закъснения на полети на къси дистанции от лондонските летища, добавя " Ройтерс ".

В официалното съобщение на " Бритиш Еъруейз " се добавя, че компанията предлага на клиентите, създали резервации за засегнатите дестинации, да презаверят билетите си за различен ден.

Авиопревозвачът означи, че някои полети се извършват, само че посъветва клиентите си да ревизират уеб страницата на компанията за информация за полетите преди да дойдат на летището.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР