Британският външен министър Лиз Тръс обяви в парламента ново законодателство

...
Британският външен министър Лиз Тръс обяви в парламента ново законодателство
Коментари Харесай

Тръс оповести нови закони за санкциите срещу съюзниците на Кремъл

Британският външен министър Лиз Тръс разгласи в Народното събрание ново законодателство за разширение на режима на наказания  в случай, че Русия нападне Украйна. От Лондон – Веселин Паунов:

В момента английското държавно управление може да постанова наказания единствено на тези, които са директно свързани с съветските действия в Украйна. Новото законодателство обаче ще разреши на Лондон да постанова наказания на по-широк кръг от лица и бизнеси. 

Тръс уточни в Камарата на общините, че новите ограничения ще разрешат на Англия да работи в синхрон със Съединените щати и други съдружници при замразяването на активите и възбраната за пътувания на доближените на Кремъл. 

„ Нито един бизнес или физическо лице във Англия няма да бъде в положение да взаимодейства с съветските съдружници на Путин “, сподели Тръс. 

Външният министър обаче не уточни никакви съответни имена. От Кремъл обявиха, че  спомагателни наказания против Русия ще имат противоположен резултат върху британскиет компании и собдственици на дялове.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР