Британският тенисист Даниел Евънс порица Григор Димитров, Борна Чорич и

...
Британският тенисист Даниел Евънс порица Григор Димитров, Борна Чорич и
Коментари Харесай

Британски тенисист порица Гришо

Британският тенисист Даниел Евънс порица Григор Димитров, Борна Чорич и останалите инфектирани с ковид по време на втория демотурнир  " Адриа Тур "  в Загреб (Хърв). Според него правилото за физическа отдалеченост тотално е била пренебрегнато на шампионата в Хърватия и заради тази причина се е стигнало до всеобщото заразяване на тенисисти, треньори и други хора от екипите.

" Това явно е неприятен образец, който би трябвало да избегнем. Дори разпоредбите на дадена страна да не допускат отдалеченост от два метра, аз въпреки всичко се стремя да я съблюдавам. Дори и да бъдат отстранени всички ограничавания е хубаво да има обществено разграничаване. В " Адриа Тур "  всичко това обаче бе пренебрегнато ", разяснява Евънс пред Daily Mail.

" Жалко е, че Григор и Борна са инфектирани, само че това въобще не ме изненадва. Всички ние не би трябвало да повтаряме техните неточности. Наистина се надявам, че тази обстановка няма да заплаши провеждането на US Open ". " Сигурен съм, че Джокович би трябвало да служи като модел за подражателство на всички като глава на съвета на играчите на ATP. Той обаче не съумя да направи по този начин да има обществена отдалеченост по време на проведените от него шампионати и ето какво се случи ". Григор Димитров даде позитивна проба за ковид при прибирането си в Монако в неделя и оттогава е на домашно лекуване. Борна Чорич, както и двама от треньорите на Гришо и кондиционния на Новак Джокович също са с позитивни проби за Covid-19. Днес в Белград би трябвало да станат ясни резултатите от пробите за ковид на Новак Джокович и неговото семейство.

Ще започва ли тенис сезона на 14 август?
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР