Британският телевизионен водещ Пиърс Морган напусна предаването Добро утро, Великобритания

...
Британският телевизионен водещ Пиърс Морган напусна предаването Добро утро, Великобритания
Коментари Харесай

Тв водещ напусна след скандал заради Меган

Британският ефирен водещ Пиърс Морган напусна предаването " Добро утро, Англия " след заядливи мнения за Меган Маркъл след екплозивното изявление на принц Хари и брачната половинка му, съобщи Асошиейтед прес. Медийният регулатор на Англия заяви, че е почнал следствие след получаването на над 41 000 недоволства от мненията на Морган за херцогинята на Съсекс.

Оттеглянето на водещия бе оповестено, малко откакто Бъкингамският замък популяризира изказване, че изказванията на Хари и Меган за расизъм са " тревожни ". В изявлението с Опра Уинфри Меган сподели, че е имало миг, в " който не е желала да живее повече "  на фона на усложненията й да се впише в английската монархия. Тя загатна също, че се е сблъскала с расистки предубеждения в Бъкингамския замък и английските медии, а опитът й да потърси психическа помощ е останал безуспешен.

В предаването си 55-годишния Морган по време на полемика за разкритията на херцогинята съобщи: " Съжалявам, само че не й имам вяра ".  " Не бих й повярвал и в случай че ми прочете прогнозата за времето ", заяви той, допълвайки, че тя е предизвикала " гневна офанзива " против кралското семейство. Тези думи бяха разкритикувани от мнозина, изключително от организацията за психологично здраве " Майнд ", която изрази отчаяние и обезпокоеност от коментара на Морган.

Водещият посочи, че има вяра, че психичните болести и склонността към самоубийство са проблеми, които би трябвало да бъдат възприемани извънредно съществено, само че повтори, че " има съществени терзания по отношение на истинността на доста от казаното (от Меган) ". След това той ядосано напусна студиото, когато синоптикът Алекс Бересфорд подлага на критика отношението му към Меган. Докато Морган излизаше, съобщи " аз бях дотук ".

Морган беше арбитър в " Америка търси гений ", а през 2011 година размени слота на предаването на Лари Кинг в праймтайма на Си Ен Ен със лично токшоу, което бе спряно през 2014 година поради невисок рейтинг. Бивш редактор в таблоид, журналистът се причисли към " Добро утро, Англия " през 2015 година.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР