Британският принц Хари няма да доведе от САЩ децата си

...
Британският принц Хари няма да доведе от САЩ децата си
Коментари Харесай

Има ли драма? Хари взе решение за децата си

Британският принц Хари няма да докара от Съединени американски щати децата си - Арчи и Лилибет, да видят родината му, тъй като това е прекомерно рисковано без публична полицейска отбрана. Това стана ясно в съда в Лондон. Принцът съди английското държавно управление. Синът му Арчи е съвсем на 3 години, а Лилибет е на осем месеца и се роди в Съединени американски щати, откакто Хари и брачната половинка му - американката Меган Маркъл, се отхвърлиха да са членове на английското кралско семейство и емигрираха.

Синът му Арчи е съвсем на 3 години, а Лилибет е на осем месеца и се роди в Съединени американски щати, откакто Хари и брачната половинка му - американката Меган Маркъл, се отхвърлиха да са членове на английското кралско семейство и емигрираха.

Адвокатите на принца, който е внук на кралица Елизабет и е шести в реда за заместничество на короната, споделиха на правосъдно чуване в петък, че принцът няма предпочитание да докара децата си в родината си. Причината била, че това няма да е безвредно, оповестиха Асошиейтед прес и Франс прес, представени от Българска телеграфна агенция.

Хари оспорва в съда отхвърли на английското държавно управление той самичък да заплаща, само че да употребява полицейска отбрана, когато е във Англия.

Старшите членове на английското кралско семейство получават полицейска защита с парите на данъкоплатците, но Хари загуби това право, откакто с Меган се отдръпнаха от кралските си задължения и се реалокираха в Съединени американски щати през 2020 година

 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР