Британският принц Хари и съпругата му Меган Маркъл изразиха загриженост

...
Британският принц Хари и съпругата му Меган Маркъл изразиха загриженост
Коментари Харесай

Наглост! Хари и Меган скочиха на бизнес партньор

Британският принц Хари и брачната половинка му Меган Маркъл показаха угриженост от популяризираната дезинформация за Covid-19 посредством стрийминг платформата " Spotify ", само че ще продължат взаимните си планове, заяви Българска телеграфна агенция.

Изявлението е направено дни, откакто музикантите Нийл Йънг и Джони Мичъл отдръпнаха осъществяванията си, несъгласни с подкаст на комика и антиваксър Джо Роугън. Според тях с изказванията си той популяризира лъжи за новия ковид.

Меган и Хари подписаха корпоративни покупко-продажби, в това число и за подкаст със " Spotify ", откакто оповестиха, че напущат английската кралска фамилия през 2020 година

" Стотици милиони хора са наранени от нанасящата съществени вреди дезинформация всеки ден ", съобщи представителят на " Фондация Арчиуел ", която е учредена от херцозите на Съсекс. Той прикани " Spotify " да помогне за решаването на казуса.

От платформата не са дали отговор на питане, отправено от Ройтерс. Шведската компания към този момент разгласи, че в сходство с политиката за наличие от началото на пандемията са били отстранени над 20 хиляди подкаст епизода, свързани с новия ковид.

Междувременно стана ясно, че китаристът Нилс Лофгрен е следващият музикант, който отдръпва осъществяванията си от стрийминг платформата, съобщи Юнайтед прес интеренешънъл. Той следва образеца на Нийл Йънг и Джони Мичъл.

Лофгрен е дълготраен китарист в групата на Брус Спрингстийн " И стрийт бенд ", с която беше въведен в Залата на славата на рокендрола през 2014 година Той е част и от групировката " Крейзи хорс ", работила дълго време с Нийл Йънг.

Нилс Лофгрен отдръпва музикалния си азбучник от " Spotify ", който съдържа 28 негови солови изпъленения.

В известието си китаристът предизвиква " всички музиканти, актьори и фенове на музиката " да прекратят връзките си със " Spotify ". 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР