Британският премиер Тереза Мей Тереза Мей - британски политик Тереза

...
Британският премиер Тереза Мей Тереза Мей - британски политик Тереза
Коментари Харесай

Тереза Мей и Доналд Тръмп разговаряха по телефона

Британският министър председател Тереза Мей Тереза Мей - английски политик Тереза Мей (по татко Брейзър) е родена на... към профила прикани президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на... към профила да излезе с оферти за реализиране на мир в Близкия изток, откакто той призна Ерусалим за израелска столица, съобщи Българска телеграфна агенция, цитирайки Ройтерс.

Призивът бе насочен в телефонен диалог сред двамата водачи. "Те разискаха другите позиции, които имат по отношение на признаването на Ерусалим за израелска столица и се съгласиха, че е значимо Съединени американски щати да разгласят нови оферти за мир и интернационалната общественост да поддържа тези старания ", съобщи представител на Тереза Мей. "Премиерът осведоми президента на Съединени американски щати за наскорошния напредък по договарянията за Брекзит, президентът посочи напредъка, който той е постигнал по икономическата си стратегия ", добави представителят на Мей. "Двамата реализираха единодушие за значимостта от подписване бързо двустранно комерсиално съглашение след Брекзит ", означи представителят.

Това бе първи диалог сред двамата след абсурда с Тръмп, който популяризира в Туитър непроверени видеозаписи от крайнодясна група, нарекла се "Великобритания преди всичко ", твърдяща, че в тях се илюстрира принуждение, осъществено от мюсюлмански имигранти в Европа. Говорител на Мей тогава сподели, че той е сбъркал като е показа тези видеозаписи, което пък провокира изострен отговор от Тръмп по адрес на Мей.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР