Британският премиер Борис Джонсън съобщи, че лекарите, участващи в лечението

...
Британският премиер Борис Джонсън съобщи, че лекарите, участващи в лечението
Коментари Харесай

Докторите се готвели за смъртта на Борис Джонсън

Британският министър председател Борис Джонсън заяви, че лекарите, участващи в лекуването му, имали специфични проекти за справяне при негова вероятно гибел от ковид. Ръководителят на английското държавно управление съобщи това в събота пред в. " Сън ".

" Въобще не бях добре и разбрах, че лекарите имат проекти за деяние при изключителна обстановка. Те имаха всевъзможни ангажименти какво да вършат, в случай че всичко отиде в действителност към неприятно ", споделя Джонсън.

Той също по този начин отбелязва, че дълго време получавал „ литри ” О2 като терапия за болестта, породено от ковид.

" Беше мъчно да допускам, че единствено за няколко дни здравето ми се утежни толкоз доста. Спомням си, че се усещах доста отчаян. Не можах да схвана за какво не се усъвършенствам ", съобщи министър председателят.

Джонсън се върна в стола си на министър председател едвам на 27 април, откакто пребори тежкото заболяване, породено от новия ковид. Той беше приет в болница с коронавирусна зараза на 5 април. В болничното заведение шефът на английското държавно управление прекара седмица, в това число няколко дни в отделението за интензивно лекуване. След изписването си политикът призна, че е бил покрай гибелта и в продължение на две седмици възстановяваше здравето си в крайградската резиденция Чекърс покрай Лондон.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР