Британският премиер Борис Джонсън обяви по-рано днес, че пикът на

...
Британският премиер Борис Джонсън обяви по-рано днес, че пикът на
Коментари Харесай

Джонсън: Преминахме пика на заразата

Британският министър председател Борис Джонсън разгласи по-рано през днешния ден, че пикът на болестта от COVID-19 е преминат във Англия, представен от BBC.

Статистическите данни от Британския действен щаб сочат, че най-тежко е било ситуацията при започване на април, само че, като изключим лекия растеж сред 7-10 този месец, цифрите са безапелационни, че британците се оправят релативно добре с потушаването на болестта.

Главният медицински консултант на държавното управление сър Патрик Валанс въпреки всичко е уверен, че ограниченията не трябва да се разхлабват, в миг в който е очевидно, че работят. Учените на “Острова “ са определили рейтинг на заболеваемостта, който понастоящем се движими сред 0,6-0,9 пункта. Валанс би се съгласил на разхлабване, едвам когато този индикатор се приближи до 0.

Междувременно Борис Джонсън изрази задоволството си от обстоятелството, че кралството е покрай задачата да изследва по 100 000 души дневно. Понастоящем лабораториите изследват малко над 81 000, което значи, че проучване на 1 млн. души от популацията ще са нужни към 2 седмици. Популацията в страната е към 66,65 млн., по данни на Евростат.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР