Британският премиер Борис Джонсън каза, че иска да отслабне през

...
Британският премиер Борис Джонсън каза, че иска да отслабне през
Коментари Харесай

Борис Джонсън ще отслабва със сирене

Британският министър председател Борис Джонсън сподели, че желае да отслабне през 2020 година, само че няма да бъде веган, тъй като това значи да се откаже от сиренето.

В изявление за Би Би Си английският министър председател съобщи, че въпреки да желае да отслабне тази година, той няма да взе участие във Veganuary, годишна акция, насърчаваща хората да се придържат към растителна диета за първия месец на година, тъй като това „ изисква толкоз централизация “.

Джонсън сподели, че до момента в който смъква „ шапката си на вегани, които могат да се оправят с нея, които съумяват да избегнат всички невегански артикули “, той добави, че избягването на скотски артикули е „ закононарушение против феновете на сиренето “, съобщи БГНЕС. 

През 2019 година се съобщаваше, че сътрудникът на Джонсън, Кари Саймъндс, известна природозащитничка, го е подложила на по-здравословна диета.

Вестник „ Дейли мейл “ заяви предишния май, че Саймъндс също по този начин е убедила Джонсън да опита веганска диета. Си Ен Ен попита „ Дауниг Стрийт “10 за коментар, само че все още на публикуването отговор не беше получен.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР