Британският премиер Борис Джонсън бе призован да отговори на важни

...
Британският премиер Борис Джонсън бе призован да отговори на важни
Коментари Харесай

Нов скандал - Джонсън казал да за Суперлигата

Британският министър председател Борис Джонсън бе свикан да отговори на " значими въпроси " пред Народното събрание, откакто в. " Сънди Таймс " разкри напълно нови и много скандални елементи към неговото присъединяване в плана за Суперлигата във футбола.

Оказва се, че той е знаел за готвеното обществено оповестяване на обединението на топ тимовете на континента.

Джонсън реагира ден по-късно и се разгласи срещу плана, като даже сподели, че държавното управление ще направи нужното, с цел да го спре.

Това обаче стана след извънредно сериозен отпор от страна на британските почитатели.

  " Таймс " обаче разкрива, че дни преди оповестяването на Суперлигата предходната неделя, на " Даунинг Стрийт 10 " е пристигнал Ед Уудуърд, изпълнителният шеф на Манчестър Юнайтед и главен мотор на плана.

Според вестника, Уудуърд си е тръгнал от Лондон с убеждението, че министър председателят поддържа революционната за футбола нова лига.

" Таймс " също по този начин твърди, че той е уверил притежателите на Юнайтед и останалите петима ръководители на клубовете-участници от Висшата лига, че Джонсън е в тима " за " Суперлигата. И ще поддържа дейностите им.

Засега няма никакъв коментар от Борис Джонсън или държавното управление. Тук обаче мирише съществено на нов скандал по тази тематика. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР