Британският министър на финансите призова в събота хората да ядат,

...
Британският министър на финансите призова в събота хората да ядат,
Коментари Харесай

Министър: Яжте, да няма фалит!

Британският министър на финансите прикани в събота хората да " ядат, с цел да оказват помощ " на стопанската система да си проправи път от исторически спад, провокиран от коронавирусната рецесия, съобщи БГНЕС.

„ Коментарите на Риши Сунак бяха оповестени в деня, когато Англия най-сетне отвори обичаните на хората кръчми и останалата част от бранша на хотелиерството след повече от три месеца блокиране.

Спирането на Англия беше едно от най-дългите в Европа поради формалната черна статистика от 44 131 жертви на пандемията, която отстъпва единствено на тези на Съединените щати и Бразилия.

Сунак съобщи, че затварянето е изключително мъчително за Англия, защото потреблението съставлява към две трети от брутния вътрешен артикул. „ Така че когато имаме обстановка като тази, със общественото разграничаване, явно ще бъдем изключително наранени от това “.

" Хората работят отговорно, само че в последна сметка, в случай че се храним, с цел да помогнем, можем да защитим тези работни места. Това не е нереално. ", сподели министърът.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР